Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lennox is in Europa al jaren marktleider op het gebied van rooftops. Omdat we deze positie willen handhaven, ontwikkelen we steeds nieuwe innovaties. Neem de Flatair Advanced: een rooftop die meer doet dan uitsluitend ventileren! 

De revolutionaire Flatair Advanced creëert elk gewenst klimaat in kantoren, maar ook in restaurants en tankstations. Daarbij is deze ontwikkeld met het oog op een lange levensduur. De unit kenmerkt zich niet alleen door lichtgewicht materiaal, maar ook door zijn geringe afmeting en zijn maximale efficiëntie via EC-plugventilatoren en inverter compressor in combinatie met elektronisch expansieventiel.

Inverter compressor

Een inverter compressor is een toerengeregelde compressor die zich automatisch aanpast op de koel-, en verwarmingsvraag van de ruimte. Neemt deze vraag toe of wordt deze minder, dan regelt de inverter compressor – in tegenstelling tot de conventionele aan/ uit compressor – zich traploos terug in toeren! Het resultaat? Een laag geluidsniveau en een laag energieverbruik! Er ontstaat dus een beter comfort door een constante ruimte temperatuur.

EC-technologie

Ook de combinatie met EC-technologie, zorgt voor een hogere winst op uw energieverbruik.  De Flatair advanced heeft dubbele EC-plugventilatoren in zowel toevoer- als condensorlucht. Afhankelijk van de omstandigheden van de unit, past deze EC-technologie de ventilatordruk en/of het luchtvolume automatisch naar behoefte aan.

Conclusie

Kortom, de Flatair Advanced doet meer dan uitsluitend ventileren. Door een perfecte luchtstroom te creeren met behulp van EC- plugventilatoren, verwarmt, koelt en ontvochtigt deze unit ook. En dat allemaal met hetzelfde toestel!

Neem vandaag nog contact op met uw regionale accountmanager

Categories: NIEUWS