Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sinds 1 december vorig jaar is Sjoerd Lammertink het nieuwe gezicht van Lennox in de regio West Nederland. De 32-jarige Account Manager is bekend met de techniek en denkt vooral in concrete oplossingen. Hij lijkt dus de ideale sparringpartner voor klanten uit de Randstad… .

Acht jaar geleden behaalde hij zijn diploma HBO Industrial Management. Tijdens deze studie maakte hij kennis met industriële techniek en met diverse commerciële vaardigheden. “Nu pluk ik de vruchten van deze combinatie,” klinkt het enthousiast. Eerder deed hij dit niet of nauwelijks. “Dan werkte ik op een binnendienst bij een bedrijf en miste ik het klantencontact, maar ook het actief meedenken en het creëren van concrete oplossingen.”

Vertrouwen

Nu hij dit alles wel doet bij Lennox, ervaart hij ook beter waar het in de installatiemarkt om gaat: “Bedrijven hebben behoefte aan één aanspreekpunt die zowel verstand heeft van techniek, als van de totale operatie. Iemand die praktisch denkt en werkt, in oplossingen redeneert, altijd bereikbaar is en .. vooral te vertrouwen is.” Dat laatste is volgens Sjoerd sowieso de kern van zijn werk: “Pas als je iemand goed kent en weet wat je aan hem hebt, ga je zakendoen, niet eerder.” Daarom investeert hij deze maanden vooral in het bezoeken van klanten en in het opbouwen van een betrouwbare relatie. Wat hem daarbij helpt zijn de naam, de producten en het team van Lennox. “Onze bedrijfscultuur is er een van ‘elkaar helpen’: zowel in kennis als in support. Als wereldwijd A-merk staat het bedrijf voor kwaliteit. Dat geeft je een voorsprong, inderdaad. Tegelijkertijd realiseer ik mij maar al te goed dat klanten van mij een extra inspanning verwachten en dat goed niet genoeg is.”

Vis in het water

Hoewel de wittebroodsweken voor Sjoerd bij Lennox inmiddels achter de rug zijn, brandt de vlam voor zijn werkgever – en voor de installatiewereld – nog hevig. “Dat komt ook omdat alles in deze markt tastbaar is. Als wij een koelmachine op een dak plaatsen, staat dat ding er ook echt, geweldig!”

De boodschap is duidelijk: Sjoerd voelt zich in zijn werk als een vis in het water. Heeft u al kennis gemaakt met hem?

Sjoerd Lammertink:

Tel :             +31 (0) 332 471 800
Mob :          +31 (0) 6 51 61 78 95
e-mail :      Sjoerd.lammertink@lennoxemea.com

Categories: NIEUWS