Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sinds 1 januari is Frank Haveman de nieuwe Supervisor Technical Sales Support bij Lennox Benelux. De 48-jarige professional komt van ENGIE en werkte eerder bij collega-fabrikanten als Carrier, York en CIAT. Frank is blij met zijn terugkeer in de HVAC-branche. “Technische innovatie zorgt in dit werk voor een nieuwe dimensie en dus voor nieuwe kansen. Voor LENNOX gaat het er om nog beter te laten zien welke toegevoegde waarde wij leveren voor onze klanten.”

Negen jaar werkte hij bij ENGIE Refrigeration. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging.” Daarbij had hij het vizier vooral gericht op de HVAC-branche. “Los van dat het mijn oude liefde is, gebeurt daar nu zoveel; vooral op het gebied van energie-efficiency en verduurzaming is innovatie het sleutelwoord.” Als voorbeeld noemt hij de verduurzaming van koudemiddelen. “De scherpere eisen op dit gebied zorgen voor een flinke impuls en een stijgende groei van natuurlijke koudemiddelen.” Volgens Frank heeft dit ook gevolgen voor leveranciers van rooftops en chillers. “Van LENNOX wordt verwacht dat we meegaan met deze innovaties; niet alleen in onze productassortiment, maar ook in onze service en in onze manier van werken.”

Ontzorgen
De nieuwe Supervisor Technical Sales Support realiseert zich maar al te goed dat de toegevoegde waarde van LENNOX meer moet zijn dan uitsluitend een aantal ‘units leveren’.

“Eindgebruikers en installateurs willen vooral ontzorgt worden. Ze staan onder grote druk en hebben behoefte aan een leverancier die hen voorziet van het juiste advies, van de beste producten en één die hen helpt met servicegerichte ondersteuning.” Dit laatste kan volgens hem ook bestaan uit het leveren van additionele producten zoals buffervaten en platenwisselaars. “Waar het om gaat is dat je klanten helpt bij het creëren van een uitstekend binnenklimaat. Daarom delen we graag onze kennis en expertise en kijken we net even verder dan nodig is.”

Frank Haveman
Mob : +31 (0) 6 22 41 06 15
e-mail : frank.haveman@lennoxemea.com

Categories: NIEUWS