Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LennoxCloud is makkelijk bedienbaar en geeft u inzicht in de performance van uw Lennox-machines. U maakt de kans op storingen daarmee kleiner en u bespaart energie. En dus geld. Maak daarom gebruik van ons januari-aanbod en bestel LennoxCloud deze maand. U verdient deze investering binnen enkele maanden terug. En daarna…

In een traditionele omgeving is het lastig inzicht te krijgen in het dagelijks functioneren en presteren van installaties. De meest optimale afstemming – voor elk weertype en voor elke klimaatbehoefte – is daarom een illusie. Of beter gezegd, was een illusie, want met LennoxCloud zit u bovenop de prestaties van uw installaties, elke dag opnieuw. En is het dus een kwestie van draaien aan de juiste knoppen voor de beste performance en voor de grootste energiebesparing.

Nieuwe app

Hoewel LennoxCloud al langer bestaat, betekent een recente applicatie een grote stap voorwaarts. Jim van Reet, Field Service Supervisor legt uit: “Tot voor kort moesten we gebruik maken van bestaande datanetwerken van klanten om met onze machines op locatie in contact te komen. Dat was niet alleen omslachtig met firewalls en andere beveiligingen, het zorgde ook voor extra druk op de bestaande infrastructuur en dus voor vertraging. Kortom, we waren onze klanten tot last. Nu kunnen we via een GPS-module rechtstreeks communiceren met elke machine, ongeacht de locatie binnen Europa.” Bovenstaande biedt niet uitsluitend voordelen voor Lennox: “Onze klanten hebben via hun eigen user account nu permanent toegang tot het systeem.”

Energieverbruik

Gebruikersgemak is dan ook kenmerkend voor LennoxCloud. Toch is inzicht in het functioneren van alle individuele Lennox-apparaten het meest onderscheidende pluspunt voor de klant. “Vroeger werd een machine statisch in bedrijf gesteld en dat was het. Met deze app kan de klant dynamisch de prestaties direct volgen en deze naar wens verder optimaliseren.” Gelet op de wisselende weersomstandigheden en klantbehoeften is dit in de praktijk geen overbodige luxe. “Bovendien kun je op deze manier je energieverbruik scherp in de gaten houden.” Volgens Jim van Reet besparen gebruikers van LennoxCloud 10-20% op hun energieverbruik. “Meerdere bedrijven, waaronder Decathlon, realiseren op deze manier de meest optimale energie-efficiency door continu allerlei variabelen te monitoren en daarop te anticiperen.”


Interesse? Neem contact op met Lennox… info.nl@lennoxemea.com

Categories: NIEUWS