Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In mei en juni reikte de temperatuur in Nederland en België al diverse keren boven de 25˚. Er was zelfs sprake van tropische warmte. Dat belooft veel goeds voor de komende zomer, tenzij … u niet van zweten houdt op uw kantoor, … zoals iedereen! Voor u is er dan Unico Airco.

Wat is voor u de ideale temperatuur? Voor Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, is dat 15˚. Ex-president Barack Obama vindt dat veel te koud, hij voelde zich volgens insiders in de Oval Office pas comfortabel bij 24˚. Kortom, een ideale temperatuur voor iedereen bestaat niet. Wel toont onderzoek aan dat de meeste mensen graag een constante kantoortemperatuur willen tussen de 20 en 23˚. En daar wringt de schoen deze maanden. Met buitentemperaturen van ruim boven de 25˚, wordt het al gauw warm op kantoor, of beter gezegd: te warm. En dat beïnvloedt onze arbeidsprestaties negatief. En dus ook de omzet en de winst.

Temperatuur en luchtvochtigheid

Om dit te voorkomen, kiezen steeds meer bedrijven (maar ook hotels, congresfaciliteiten, musea, etc.) voor een kwalitatieve en handzame oplossing: de Lennox Unico. Deze is er in twee modellen: Easy (cooling only) of Inverter met warmtepomp (hangend en staand). Dit airco-toestel zorgt niet alleen voor een aangenaam lage en constante temperatuur, maar reduceert ook de luchtvochtigheid. Niet onbelangrijk in landen als Nederland en België….

2 gaten in de muur

Toch is niet eens deze duurzame, innovatieve techniek het meest opmerkelijke aan de Unico. Dat is vooral het installatiegemak. De Unico plaats je door 2 gaten in de muur te boren, het toestel ervoor te plaatsen en de stekker in het stopcontact te stoppen…dat is alles! Bovendien is de Unico fraai en stijlvol vormgegeven, oogt het elegant en werkt het fluisterstil. En de prestaties? Die zijn indrukwekkend, zowel voor wat betreft de koeling als het totale energie verbruik.

Dus als u voor deze zomer nog twijfelt tussen een split-unit en een Unico, adviseren wij u voor het laatste te gaan. Ook omdat u er dan al vandaag van kunt profiteren. En dat is gelet op de weersverwachtingen wel zo handig!

Categories: NIEUWS