Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zekerheid, gemak en kostenbesparing. Wie wil dat niet? Met Lennox Cloud liggen deze voordelen nu voor u voor het oprapen. Door zelf uw installatie vanaf uw eigen locatie te monitoren, neemt de kans op storingen fors af en bespaart u tot wel 15% op uw energieverbruik. Doet u mee?

In de Cloud werken biedt talloze voordelen, van locatie-onafhankelijk werken tot flexibele opslag, schaalbaarheid, veiligheid, etc. Ook in onze branche biedt de Cloud kansen voor praktische innovaties. Neem de Lennox Cloud: met deze oplossing volgt u niet alleen het functioneren van uw Lennox-apparatuur op de voet, u kunt tevens alle parameters op afstand bijstellen en aanpassen. Waardoor bijvoorbeeld de kans op een storing van de unit nog lager wordt.

Storingen

“Het vergroten van de bedrijfszekerheid is een van de belangrijkste voordelen van Lennox Cloud,” bevestigd Ennes Seker. “Vooral in een omgeving waarbij koeling cruciaal is voor bedrijfsprocessen, verkleint het zelf controleren, monitoren en eventueel aanpassen van instellingen – of resetten van de unit – het risico op storingen. Bovendien is deze nieuwe manier van werken veel goedkoper dan vele duizenden euro’s betalen aan service met zeer snelle responsetijden.”

Energiebesparing

Een ander pluspunt van Lennox Cloud is de energymanagement optimalisatie. “Hierdoor is dynamisch analyseren mogelijk en kun je dus de unit elke dag opnieuw de meest optimale afstelling geven, zodat deze maximaal presteert tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit levert vanzelfsprekend een forse besparing op; voorbeelden uit de praktijk laten zien dat dit soort besparingen kan oplopen tot wel 15% op het huidige energieverbruik.”

Over voorbeelden gesproken? Welke bedrijven maken al met succes gebruik van Lennox Cloud? Dat zijn internationale organisaties zoals Decathlon, maar ook nationale bedrijven zoals Geostick. “Wat opvalt is dat Lennox Cloud voor zowel grote multinationals, als voor MKB-bedrijven haar waarde bewijst.”

De voordelen op een rij:

  • Eenvoudige implementatie op nieuwe en/of bestaande Lennox-units;
  • Resetten van de unit op afstand;
  • Alarmrapporten beschikbaar maken;
  • Energy Management optimalisatie door analysemogelijkheden;
  • Trendgrafieken beschikbaar maken;
  • Analyse van de werking van de unit op afstand (t.b.v. onderhoudsplan)
  • Bekijken van de machinestatus via app of pc;
  • Wijzigen van aan/uit – setpoints;
  • Alarmmeldingen versturen naar e-mail adres;
  • Snapshot van de machine, status beschikbaar bij storingen

Voor meer informatie over de implementatiemogelijkheden, verwijzen wij u via onderstaande link naar onze Lennox Web portaal: www.lennoxemea.com/nl/product/lennoxcloud

Categories: NIEUWS