Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Als Accountmanager bij Lennox weet Martijn van Gijssel niet alleen veel van techniek, maar kent hij ook de behoeften en wensen van klanten. Als hij ze samenvoegt, rolt daar automatisch een tip uit. Deze keer: “Denk aan de Ecolean of eComfort, niet alleen als koelmachine, maar ook toepasbaar als omkeerbare warmtepomp: dat geeft koeling en warmte voor dezelfde prijs van een koelmachine!” 

Ik merk nog steeds dat eindgebruikers – maar ook installateurs – voor het klimaat in hun kantoren en panden traditioneel denken, dus in termen van: “We hebben een luchtbehandelingskast nodig, een koelmachine en verwarmingsbronnen”. Niets mis met deze gedachte, behalve dan dat de oplossingen makkelijker, efficiënter en goedkoper kunnen. In tegenstelling tot de meeste koelmachines, zijn bijvoorbeeld de Ecolean en eComfort ook als omkeerbare warmtepompen te gebruiken. Het grote voordeel van deze constructie is dat deze unit in twee richtingen werkt, zodat ze in de zomer koeling brengt, maar in de winter het pand kan (bij-)verwarmen. Ideaal toch?

ISDE-subsidie

Wat hen verder aantrekkelijk maakt is dat beide luchtgekoelde koelmachines makkelijk zijn te installeren met minimale aanpassingen. Daarbij koppelt de eComfort innovatie aan duurzaamheid, vanwege haar extreem hoge efficiency. Voordeel van de Ecolean is dat dit model scherper is geprijsd. Over prijzen gesproken? Beide warmtepompen komen in aanmerking voor ISDE-subsidie. Dit kan oplopen tot 50% van de investering. Dit maakt uw aanschaf nog interessanter!”

Mijn aanbod

Als u dit winterseizoen besluit één van beide warmtepompen te kopen, helpen wij u niet alleen met het vinden van een geschikte installateur met recente ervaring op dit gebied, maar ook met de subsidieaanvraag. Zo bent u er zeker van dat u op de meest goedkope – en op de meest energie-efficiënte – manier warmte in uw pand haalt. Een fijne gedachte met de winter voor de deur.

Martijn van Gijssel
Tel: 06-46191910
martijn.van.gijssel@lennoxemea.com

Categories: NIEUWS